Behandeling op locatie

Toe aan een ontspannen schoonheidsbehandeling, maar bent u niet mobiel, of kunt u niet traplopen? Huidverzorging Janetta komt ook bij u thuis. Naast huidverzorging staan persoonlijke aandacht, rust en ontspanning centraal. Bijna alle behandelingen die Huidverzorging Janetta in haar schoonheidssalon in Joure verzorgt, biedt zij ook bij mensen thuis, in een verpleeghuis, verzorgingshuis of op locatie aan. 

Schoonheidssalon aan huis

Huidverzorging Janetta kan ook behandelingen bij u thuis verzorgen. Of het nu gaat om een gelaatsbehandeling, het epileren en verven van wenkbrauwen of een manicure, de behandelingen kunnen in een voor u vertrouwde omgeving worden verzorgd.

Schoonheidsspecialist bij zorginstellingen

Woont u (tijdelijk) in een zorginstelling zoals een revalidatiecentrum of een verzorgingstehuis? Regelmatig bezoekt Huidverzorging Janetta zorginstellingen zoals een begeleid-wooncomplex, hospice, verpleeghuis, verzorgingshuis of revalidatiecentrum.

Kosten schoonheidsspecialist op locatie

Bent u geïnteresseerd in een behandeling op locatie? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. De extra kosten voor een behandeling op locatie in Joure bedragen €10,-. Buiten Joure €10,- + €0,50 per km.

 

Copyright © 2019 Huidverzorging Janetta